Informatieve bijeenkomst over Meesterexamens 2025 op 9 mei 2023 in Gouda

In april 2025 worden nieuwe examens georganiseerd om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen. Om geïnteresseerden daar meer uitleg over te geven is een informatieve bijeenkomst gepland op dinsdagmiddag 9 mei in Gouda.

Meesterexamens
De data voor de eerstvolgende examens om een Meestertitel in de wacht te kunnen slepen zijn bekend: op 28, 29 en 30 april 2025 vinden de Meesterexamens plaats op een nog nader bekend te maken locatie. De inschrijfformulieren voor de beide titels zijn te vinden op de vernieuwde website, net als de wedstrijdreglementen. www.meestertitel.eu

Om voor de inschrijving beter geïnformeerd te zijn heeft de vereniging een informatieve bijeenkomst voor potentiële kandidaten gepland op 9 mei van 13.00 tot 14.30 uur op het kantoor van de NBOV, Gerbrandyweg 8 te Gouda. Bij deze bijeenkomst zijn de bestuursleden van de vereniging aanwezig inclusief een aantal Meester Boulangers en Patissiers om vragen te beantwoorden.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan via info@meestertitel.eu

Vereniging De Meesters heeft tevens besloten om de inauguratie van eventuele nieuwe Meesters los te koppelen van het Meesterexamen. Dit om de nieuwe Meesters een mooi podium te geven, los van de druk van het Meesterexamen. “De Meestertitel behalen is een prestatie van formaat”, benadrukt het bestuur. “De bekroning daarvan verdient een apart moment.” In 2025 vindt de inauguratie plaats op 2 juni.